FOTO by Orsay

Moda

Stigao omiljeni jesenski kaputić: Beige baloner iz Orsay nove kolekcije!

Antonija Andabak 19. kolovoza 2020.

Uz ovakav ćete baloner izgledati sređeno bez puno truda!

Obožavamo odjevne predmete koji na odmah na prvu izgledaju kvalitetno, otmjeno, ujedno – jednostavno. To su komadi pomoću kojih uvijek izgledate sređeno, bez obzira na to što odjenuli taj dan i kako se osjećali.

Fantastične stvari ostaju klasik kakvog se nisu zasitile žene, a bogme ni muškarci, a mi konkretno govorimo o omiljenom nam jesenskom kaputiću: baloneru!

Na ulicama grada u jesensko, prohladno doba, često viđamo žene raznih dobnih skupina kako uživaju noseći dužu jaknicu, remenom ističući struk, najčešće u krem, beige, smećkastoj ili lagano sivkastoj varijanti.

S obzirom na to da pripada jednostavnijim komadima iz skupine jakni, njega obožavaju i mlade djevojke pa sve do gospođa u zrelim godinama, na svima izgleda profinjeno, ovisno o tome kako ga kombiniraju!

Mlađe se generacije češće odlučuju kombinirati baloner s jeansom i zanimljivim dizajnom tenisica, dok ga, primjerice, poslovne žene obožavaju nositi raskopčanog sa šalom raznih boja i dezena.

Jedna od omiljenijih kombinacija koje osvajaju modnu scenu centra gradova jesu lepršave haljinice, čizme preko koljena te baloner koji će lako zaokružiti tu fashion cjelinu.

Orsay baloner dolazi u svijetloj beige boji, čvrstog je kroja s dvostrukom kopčanjem i s pripadajućim remenom u istoj boji koji se ne ističe svojom kopčom.

Dapače, pomoću remena lijepo ćete istaknuti svoj struk ako želite postići nešto stroži izgled, dok će raskopčani kaputić odati dojam ležernosti.

Njegova cijena je 69,90€ i može se pronaći u Orsay trgovinama u svim većim centrima.

Za ljubitelje tamnijih nijansi, tu je i chocolate baloner u boji kako mu ime kaže-tamne čokolade. Oba ih možete pogledati OVDJE.