FOTO by Vera Bradley

Moda

Stigao Harry Potter mini ruksak sa šarenim uzorkom!

Antonija Andabak 13. prosinca 2020.

Magičan uzorak naziva "Home to Hogwarts" zagrijat će srca pravih obožavateljica!

Mali čarobnjak opet je glavna tema među ljubiteljicama ovog mega popularnog lika istoimenog serijala i modnih dodataka koji su lansirani proteklog tjedna na tržište!

Za još jedno lansiranje vrijedno divljenja, zaslužan je brend Vera Bradley, američka tvrtka za dizajn prtljage i torbica, koji već broji istaknute uspjehe u kreiranju accessoriesea inspiriran malim čarobnjakom!

Ova puta, na dogodila se prava modna magija kada je prošli tjedan otkrivena Harry Potter kolekcija uzorka kojem su dali prigodno ime u vrijeme Božića- “Home to Hogwarts“!

Sam naziv uzorka izaziva blagdansku toplinu oko srca koje će zaigrati pri pogledu na kolekciju koja broji mnoštvo modnih dodataka poput mini sling ruksaka, maskica za lice, flis deke, torbice za užinu, velike torbe za putovanje, novčanika i ruksaka za kampiranje!

Dakle, ovaj mini ruksak samo je mali dio zadivljujuće kolekcije! No nama je najdraži…pssst! Bez obzira na epitet mini, u ovaj ruksak bez problema stanu sve esencijalne stvari bez kojih ne možete zamisliti dan, pa i više od toga! S obzirom na to da sa strane ima dublje džepove te jedan prednji džep u koji možete smjestiti ruž za usnice ili manju kremu za ruke, ovaj accessoriese pripada kategoriji onih praktičnih zbog kojih ima još jedan veliki plus!

Cijena šarmantnog mini ruksaka iznosi oko 500 kuna što je rekli bismo, konkretna cijena, no sigurni smo da prave obožavateljice Harry Potter modnih detalja žmire na jedno oko kada peglaju karticu za još jednu modnu poslasticu!

Ostatak kolekcije možete pogledati OVDJE!