FOTO by Converse

Moda

Starke u Rose gold izdanju svakoj casual kombinaciji daju girly touch

Krešimir Šustić 11. kolovoza 2020.

Visoki model kakvog još nismo vidjeli

Starke su jedan od onih popularnih modela tenisica koje je svatko od nas barem jednom posjedovao u svojoj privatnoj kolekciji, neovisno o tome koji stil furamo.

Svoj proboj u svijet mode doživjele su davne 1917. godine i to kao tenisice koje su bile namijenjene samo košarkašima, no ubrzo nakon toga, njihov poznati dizajn proširio se svijetom.

Nazvane po sportašu Chuck Tayloru, stekle su slavu i zavukle se duboko pod kožu rockerima, punkerima, ali i ostatku populacije koja je doslovno poludjela za njima.

Izrađene su od čvrste tkanine, a svaki komad krasi gumena prišivka s logom modne marke Converse, koja se nalazi s unutarnjih bočnih strana, po čemu su i prepoznatljive.

Baš poput ostalih brendova kojima je stalo do svojih vjernih obožavatelja, svako malo nas časti novim modelima koji dolaze u neodoljivim bojama ili s upečatljivim printevima.

Novitet Rose Gold koji smo pronašli na internetu, očarao nas je pinky nijansom i prišivenim potpisom košarkaša koji se proteže po vanjskim bočnim stranama.

Dizajn koji svi obožavamo, s lakoćom možemo uklopiti uz traperice, haljine i suknje u svim casual kombinacijama, ali odlično pristaju i za malo elegantnije prigode uz sako ili finiji model hlača.

Upečatljiv primjerak s nježnim, ali coolerskim girly touchom možete nabaviti klikom na LINK, a nadamo se kako ćemo ga uskoro vidjeti i na policama trgovina.