FOTO by Instagram @theseashellcollection / american_salon / mermaidfantasyofficial

Ljepota

Starfish accessories – najljepši modni detalj ljetnih frizura!

Viktoria Mikulić 10. kolovoza 2020.

Morska zvijezda chic je dodatak koji bi nosile i sirene...

Ne znamo imate li dugu ili kratku kosu, kovrčavu, blago valovitu ili ravnu, jeste li plavuša, brineta, crnka ili crvenokosa, jesu li vam vrhovi suhi ili svilenkasti na dodir, imate li pramenove ili vam je kosa u potpunoti prirodna?

Uz ovaj modni dodatak svaka je vrsta frizure ultimativni HIT. Riječ je o morskoj zvijezdi koju možete nositi kao gumicu u repu, ukosnicu u punđi ili kao detalj u raspuštenoj kosi – u svakoj varijanti izgledat će impresivno.

Za dnevni, večernji ili look za plažu, starfish accessories vašoj će frizuri dati onu pravu morsku vibru i elegantnu notu. Tijekm sunčanih dana i prilikom laganog povjetarca, kosa ukrašena morskom zvijezdom vijorit će i zračiti posebnošću, kamo god se uputili.

Vjerujemo da su prodavaonice s modnim dodacima u svoju ponudu uvrstile barem jednu morsku zvijezdu, a ako slučajno ne pronađete točno onu koju ste zamišljali, uvijek je možete izroniti i sami napraviti unikatni dekor za kosu, koji će tada biti još posebniji.

Ne znamo jesu li nam ljepše bijele ili one živih boja, s detaljima ili naizgled obične, no koju god odabrali, ovi stanari morskog dna savršeni su za lježeran ljetni đir.

Mi smo na Instagramu pronašli mnoštvo ideja kako nositi ovaj must-have ljetni dekor uz koji ćete biti baš poput pravih morskih zvijezda, u potpunosti jedinstvene.

View this post on Instagram

🐚 S E A S the day 🐚

A post shared by Erin Farrell | NY Colorist (@hairby_erinf) on