FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Sretan 6. rođendan preslatka djevojčice!

admin 13. studenoga 2023.

Divna Balie jučer je navršila 6 godina...

Ella Dvornik, naša najpoznatija influencerica ponosna je mama dvije djevojčice, Balie i Lumi. Starija seka jučer je proslavila svoj 6. rođendan, a tom prigodom njezina je mama objavila niz simpatičnih fotografija od rođenja pa sve do sada, na kojima se vidi da je Balie prava neustrašiva djevojčica. Uz fotografije, Ella je stavila sljedeći opis:

„Znate koliko brzo ide vrijeme kad vam kažem da Balie danas slavi 6 godina. Iako se trebala roditi kao strijelac u 12 mjesecu, odlučila je doći kao mala škorpija i zapaprit nam živote! Sretan rođendan Balie! Ostani blesava spicy pametnica koja jesi… volimo te puno!”

Objava je u kratkom trenutku prikupila mnoštvo lajkova, a pristigle su i čestitke njezinih kolega i pratitelja. Ne znamo koja nam je fotka ljepša, dok je bila malena beba u mekanom krznom odijelcu, ili sada kada je već velika djevojčica i ponosno pokazuje svoj stav.

Otkako se rodila, Balie ne prestaje puniti medijske stupce svojom nevjerojatnom slatkoćom i svojim čvrstim karakterom. Iako još nisu stigle fotke s proslave, sigurni smo da joj roditelji spremaju odlično iznenađenje.

Mi se također pridružujemo čestitkama i želimo joj pregršt poklončića.