FOTO by Kraš

Iće & piće

Spremni za ljetnu limited edition Domaćicu sa šumskim voćem?

admin 13. srpnja 2023.

Uživajte u ljetu uz neodoljivu kombinaciju čokolade, vanilije i bobičastog voća.

Domaćica je popularnost među svim dobnim skupinama stekla kvalitetom i prepoznatljivošću koji su joj omogućili da i nakon niza desetljeća ostane u trendu.

S 5 reljefnih zaštićenih oblika, kao jedan od zaštitnih znakova i nositelja Kraševa imidža, Domaćica je s vremenom ponudila široku paletu okusa koji su u kratkom vremenu postajali hitovi – uz Domaćicu original, uvedeni su i okusi: Domaćica Extra Choco, Domaćica Extra Choco lješnjak, Domaćica Extra Choco naranča, Domaćica tamna, Domaćica kokos te sezonske Domaćice koje uvijek iznenade naše potrošače. 

Nedavno je stigla nova Domaćica multigrain koja dolazi s tamnom čokoladom i 5 vrsta žitarica te je idealna za sve one koji paze n prehranu, ali tu i tamo vole napraviti “cheat day”, a da pritom maksimalno ne prekrše svoj režim.

Domaćica Berry Mix – obožavani klasik u novom ruhu

Iako vjerujemo da je spomenuta Domaćica jako ukusna, za ljetne dane tražimo nešto više osvježavajuće, nešto sočno, nešto egzotično. Predstavljamo vam najnoviju verziju omiljenog čajnog peciva – limited edition Domaćicu sa šumskim voćem koju već ovog vikenda poslužujemo na stol.

Limited edition Berry Mix Domaćicu može potražiti u Konzumu i Kraš bonbonnièreama.