Moda

Sportski model New Balance tenisica iz 90-ih poprima novo biserno rozo ruho!

Una Lora Banjac 08. ožujka 2024.

Joe Freshgoods x New Balance 1000 predstavili su novu kolekciju tenisica

Proljeće miriše u zraku, a mi polako posežemo za tenisicama koje će zamijeniti zimske čizmice. Bilo da ste ljubitelj tamnijih ili svjetlijih modela – imamo modnu vijest koja će vas sigurno razveseliti!

Naime, Joe Freshgoods u partnerstvu s New Balanceom oživljava kultni model New Balance 1000 iz 1998. godine, a fanovi retro modela tenisica ne mogu biti više oduševljeni.

Kolekcija je prvobitno predstavljena na Tjednu mode u Parizu, a ova suradnja označava spoj old schoola i suvremenog uličnog stila.

Slaveći naslijeđe New Balancea i modernu estetiku Joea Freshgoodsa, kolekcija nagovještava shemu biserno rozih te prigušenih bakrenih i tamnih boja, potičući uzbuđenje i intrigu.

Ovakve su tenisice savršena opcija za zanimljive odjevne kombinacije jer su upečatljive, posebne i povrh svega udobne što ih čini savršenima za duge proljetne šetnje.

Službeno nazvan “Pink Mink” i “Black Ice”, ovaj set Joe Freshgoods x New Balance 1000 predstavlja tenisicu za trčanje iz kasnih 1990-ih kao nikad prije.
Oba para imaju mat metalik presvlaku, a kolekcija očekivano izlazi u travnju 2024. godine dok maloprodajna cijena za sada ostaje neobjavljena.

Ukratko, Joe Freshgoods i New Balance ujedinjuju se kako bi oživjeli stari klasik utjelovljujući tradiciju s modernim zaokretom, a mi jedva čekamo da kolekcija dočeka svjetlo dana!