FOTO by Benetton / Etsy

Dekor

Sočni i voćni! Mekani stylish ručnici s voćnim detaljima koji će upotpuniti uživanje na plaži!

Daria Lovrić 06. lipnja 2023.

Znamo koji print ove sezone vodi glavnu riječ! Želimo ih sve!

Neke stvarčice ne mijenjamo svakog ljeta, a neke od njih naprosto moramo kupiti kada ugledamo novi neodoljivi dizajn. Bila riječ o novom kupaćem kostimu, pareu, haljini za plažu, šeširiću ili ručniku, odlazak na plažu još je bolji kada se počastimo malenim shoppingom.

Benetton ručnik za plažu
Benetton – € 39,68

Ušetali smo u lipanj i iako se prema vremenskoj prognozi tako ne čini, ljeto je iza ugla. Proteklih dana dosađuju nam sivi oblaci i kiša, međutim s obzirom na promjenjivo vrijeme, nećemo se začuditi kada temperature preko noći dosegnu i preko 30 stupnjeva.

Benetton ručnik za plažu 2
Benetton – € 31,72 

Dok čekamo godišnji odmor, veselimo se sunčanim i toplim vikendima koje ćemo provoditi na Jadranskoj obali, stoga je ovo idealan trenutak za kupnju novog ručnika koji će nam uljepšati boravak na plaži.

Benetton ručnik za plažu 3
Benetton – € 39,68

Ručnici za plažu za velike i male!

U potrazi za najljepšim primjercima koji će krasiti pješčane, šljunčane i betonske plaže primijetili smo preslatki trend. Riječ je o efektnim ručnicima ukrašenim raznoraznim motivima voća poput trešnjica, jabuka, limuna, jagoda, krušaka…

Benetton ručnik za plažu 4
Benetton – € 39,68

Najširi izbor pronašli smo unutar Benetton asortimana, koji je prepoznatljiv po vrhunskoj kvaliteti ručnika, napravljenih od pamuka. S obzirom na to da u ljetnom periodu obožavamo kombinaciju jarkih i veselih boja, naš favorit je model kojeg krasi maxi žuta jabuka otisnuta na prugastoj pozadini.

Benetton – € 31,72 
Etsy – $40.04

Preferirate li kombinaciju voćki na jednobojnoj pozadini ili ste fan najpopularnijeg ljetnog voća – jagoda, svoje favorite morat ćete potražiti putem Etsy web trgovine.

Etsy – $43.75
Etsy – $82.38

Miris soli, koktela i kreme za sunčanje već se širi našim mislima i jedva čekamo ljenčariti na plaži uz uzbudljivo štivo i zvuk valova. Dok čekamo taj dan, mi ćemo se na vrijeme opskrbiti svim stvarčicama, kako bi već prvog toplog vikenda krenuli u ljepše krajeve.