FOTO by H&M

Moda

H&M ručnici za plažu za velike i male!

Krešimir Šustić 30. travnja 2020.

Egzotični, okrugli, s crtanim likovima, ... ponuda koja ostavlja bez daha!

Mi smo već naveliko počeli s pripremama za ljeto jer jednostavno ne možemo dočekati dan kada ćemo ugasiti zvuk na mobitelu, zaboraviti na sve brige ovoga svijeta i uz šum mora opuštati svu težinu koju smo nakupili tijekom godine.

15 H&M jednodijelnih kupaćih kostima pozivaju na plažu

Upravo zbog tih trenutaka uživanja, bitno je da na vrijeme istražimo trendove koji će nam pomoći da na plaži izgledamo stylish. Nakon što smo pronašli savršene torbe, šešire i kupaće kostime, idealna je prilika da se bacimo u potragu za ručnicima na kojima ćemo se izležavati pod suncem.

Jedan od najbitnijih modnih dodataka bez kojeg ne možemo zamisliti odmor iz snova i ove nam se godine vraća u neodoljivom okruglom ruhu.

Među rijetkim je predmetima koji već dugi niz desetljeća ne mijenja originalnost, već se samo iz sezone u sezonu nadopunjuje raznim motivima.

Naš modni radar odveo nas je na web shop brenda H&M kako bi prekopali ponudu i pronašli one najbolje za sve vas koji obožavate sunčanje.

Asortiman nas je oduševio na prvu jer po svemu sudeći i ovaj odmor bit će popraćen crtanim junacima, klasičnim modelima i onima s egzotičnim motivima poput školjki i palma.

Naših 15 favorita možete vidjeti u galeriji, a cjelokupnu ponudu na LINKU.