Film

Snježno kraljevstvo vraća se na velike ekrane

Engineer 06. studenoga 2018.

Elsa, Olaf i Anna u novim avanturama najpopularnijeg animiranog filma

Veliki kinohit iz 2013., fantastična fantazija „Snježno kraljevstvo“ dobiva svoj nastavak i malo je reći da smo preuzbuđeni.

Inspirirana pričom Hansa Christiana Andersena Snježna kraljica, Snježno kraljevstvo je 53. animirana avantura u Disneyevoj kolekciji te slovi za jednu od najboljih Disneyevih kreacija ikada i najisplativijih animacija u svijetu do danas, što pokazuje gotovo 1,3 milijarda dolara zarađenih u kinodvoranama u svijetu te osvojena priznanja – dva Oscara za najbolji animirani film i najbolju pjesmu (Let It Go) te nagrade za najbolji animirani film na Zlatnim globusima i BAFTA-i, među mnogim drugim značajnim nagradama.

Potvrđeno je – nastavak megapopularnog animiranog filma prvi puta će se prikazati 22.11.2019. godine. Znamo da to zvuči predugo, ali ako uzmemo u obzir da od davne 2013. čekamo nastavak, još jedna godina je nešto što ćemo izdržati.

Kristen Bell, Idina Menzel and Josh Gad vratit će se kao glasovi Anne, Else, and Olafa, ali malo toga znamo o Jonathanu Groffu, poznatijem kao Kristoff u kojeg se Anna na kraju prvog nastavka zaljubila.

U iščekivanju nastavka predlažemo da još jednom (iako ga znate napamet) pogledate nezaboravan prvi dio.