FOTO by Mango

Moda

Smeđa kožna jakna – u Mangu smo pronašli favorita!

Viktoria Mikulić 20. veljače 2024.

Ima nešto toliko atraktivno u brušenoj koži!

Crna kožna jakna neizostavni je dio svačijeg ormara. Izvrsne su za prijelazno vrijeme u proljeće i jesen, no aktualne su i kroz čitavu godinu.

Premda nije jednako popularna kao crna, smeđa kožna jakna je također neizostavan dio garderobe.

Dakle, zašto odabrati smeđu umjesto crne? Možete (i trebate!) zadržati crnu kožnu jaknu, ali smeđa je zapravo prikladnija boja za širi raspon tonova kože. Smeđa jakna u sebi ima topao ton koji će svaki outfit podići na višu razinu.

Bez obzira nosili klasičnu smeđu jaknu ili od brušene kože, smeđa kožna jakna upečatljiv je odjevni komad koji će se stopiti s vašim proljetnim kombinacijama.

Mnogi smatraju da su kožne jakne rezervirane za jesensku modu, no ovo doba godine, odnosno ožujak je idealan mjesec za nošenje kožnih jakni jer je vani još uvijek svježe, ali zimski kaput nije potreban.

Smeđa jakna izvrsno će pristajati uz boyfriend traperice, trapezice kao i skinny modele, a jednako lijepo će izgledati uz tenisice i sandale.

Mi smo svog favorita pronašli unutar Mango web trgovine po cijeni od 269,99 €. Ova motociklistička kožna jakna dolazi od 100 % kozje kože. 

Ako i vi želite jaknu koju ćete nositi godinama, ovaj novitet investicija je koja će se isplatiti.