FOTO by Instagram @koranagvozdic / @ivansaric

Poznati

Slavlje u obitelji! Maleni Oliver proslavio 3. rođendan!

Una Lora Banjac 15. travnja 2024.

Korana Gvozdić i Ivan Šarić ponosni su roditelji

Korana Gvozdić i Ivan Šarić jedan su od najljepših parova na hrvatskoj sceni, a njihov predivan sin Oliver ove je subote proslavio svoj treći rođendan!

Rođendanska zabava bila je organizirana u Doryland dječjoj igraonici, a sudeći po fotkama koje je ponosna mama Korana objavila na svom Instagram profilu, bilo je ludo i nezaboravno!

„Tri godine su to ljudi dragi! Predivne tri godine.
Sretan rođendan našoj najvećoj ljubavi, našem najvećem motivatoru, našoj najslađoj budilici i najvećem mogućem zagrljaju koju možemo dobiti od tako malih ruku.
VOLIMO TE OLI !“

Instagram @koranagvozdic / @ivansaric

Za tortu s motivom Hot Wheels autića bila je zadužena slastičarnica Torterie Macaron, a osim torte bilo je posluženo obilje macarons kolačića, krafnica i grickalica te nezaobilazan dio svakog dječjeg rođendana – dječji šampanjac.

Instagram @koranagvozdic
Instagram @koranagvozdic / @ivansaric

Podsjetimo, Korana i Ivan u vezi su od 2012. godine, a sin je na svijet stigao u travnju 2021. godine, prije termina koji je bio zakazan za lipanj.

“Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha – OLIVER 13.04.2021”, objavila je tada Korana.

Oliverov prvi rođendan

Oliverov drugi rođendan

Uz balone, animatore, napuhance, konjiće i puno vesele djece zabava na Olijevom trećem ročkasu bila je zagarantirana!

Instagram @koranagvozdic / @ivansaric
Instagram @koranagvozdic

Malenom Oliju želimo sretan rođendan, još puno lijepih životnih trenutaka, najljepše djetinjstvo te puno smijeha, ljubavi i radosti!