Ljepota

Skyblue nails ljupka je nijansa proljetnog savršenstva!

Antonija Andabak 13. travnja 2020.

Nalakirajte svoje nokte u nijansu najljepše, nebesko plave boje!

U izolaciji postajemo majstori uljepšavanja pa se tako same depiliramo (dobar dan britvica!), farbamo kosu i uljepšavamo nokte.

Govoreći o noktima, sigurni smo da se svaka dama naoružala rašpicama, kremicama za kožicu oko noktiju, učvršćivačima za nokte i neizostavnim lakovima.

Ponukani lijepim vremenom, vedrim nebom i ugodnom temperaturom, odlučili smo vam predstaviti prekrasnu boju neba! Ova Skyblue nijansa zadivit će ljubiteljice prirode i onih koje momentalno postanu odlične volje čim kroz prozor ugledaju nebo i sunce! Naravno, ako favorizirate nježne nijanse, a osobito plavu boju, vi ste na pravom mjestu.

Instagram djevojke diljem svijeta, pokazale su (doduše, prije samoizolacije) kako izgleda Skyblue nijansa na njihovim noktima i moramo priznati da je boja doista dražesna za proljeće, osobito ako se malo poigrate s uzorcima pa uspijete nacrtati cvjetić.

Njega noktiju i ruku obavezan je tijekom samoizolacije pošto ruke izlažemo češćem pranju i korištenju dezinficijensa, dok je pravilna prehrana bitna za čvrste nokte. Ako ste sretnica koja ima prirodno čvrste i duge nokte na rukama, iste će biti kao slikarsko platno za nebesko plavu nijansu!

Dajte si truda i kućnoj radinosti napravite nail art kakvim ćete se ponositi! Počnite sa Skyblue nijansom!

https://www.instagram.com/p/B9xCDIMnODC/
https://www.instagram.com/p/B6oz3bmAroz/
https://www.instagram.com/p/B-1_EW8pdG1/
https://www.instagram.com/p/B-vuZHFDFbt/
https://www.instagram.com/p/B-pzdAmB_CL/
https://www.instagram.com/p/B-CMcl1HBtB/