FOTO by Next

Dom

Skupite obitelj i uz čokoladni križić-kružić uživajte u zimskim večerima!

Daria Lovrić 14. prosinca 2023.

Uz društvene igre atmosfera postaje ispunjena smijehom i veseljem! Koga izazivaš na dvoboj?

Zimski mjeseci su savršeno vrijeme za okupljanje obitelji i provođenje kvalitetnog vremena zajedno. Jedna od odličnih aktivnosti za takve trenutke je igranje društvenih igara.

Next čokoladni križić-kružić
Next čokoladni križić-kružić

Društvene igre potiču interakciju, razvijaju timski duh te pružaju obilje zabave. Među omiljenim igrama koje obitelj može igrati, posebno u opuštenom zimskom ozračju je i križić-kružić.

Zamotani u tople dekice, uz miris kolača, blistave božićne dekoracije i šalicu vruće čokolade, hladne večeri su idealne za obiteljsko okupljanje i igru. Uz društvene igre atmosfera postaje ispunjena smijehom i veseljem, a križić-kružić će unaprijediti obiteljsku atmosferu.

Križić Kružić” stvoren je za kišne i tmurne dane

Ova klasična igra nije samo izazovna, već i odličan način za poticanje razmišljanja, strategije te izgradnju uspomena koje će trajati godinama.

To je jedna od prvih igara koje smo naučili igrati, a sada je vrijeme da naše mališane naučimo razvijati strategiju i potaknemo na razmišljanje i to na najslađi mogući način.

Next čokoladni križić-kružić 2

Pobjednik je onaj koji prvi uspije postaviti tri svoja znaka u nizu – vodoravno, okomito ili dijagonalno, a sada možete uvesti i neka nova pravila.

Putem Nexta pronašli smo zanimljivu verziju popularne igre kojem nijedna generacija neće odoljeti.

Next križići i kružići dolaze u čokoladnom izdanju i savršena su zabava tijekom božićne sezone. Dodate li ovoj igri posebno pravilo i dogovorite se da pobjednik dobiva sve čokoladne kolačiće, želja za pobjednom postat će još veća.

Umjesto da zimske večeri provodite pred televizorom, skupite obitelj za stolom, posebice one najmlađe, podijelite smijeh, izazovite mozak i uživajte u zimskoj radosti kroz križić-kružić. Ovu čokoladnu igru možete naručiti putem Nexta, po cijeni od £12.