FOTO by Amazon

Zabava

“Pijani Križić Kružić” stvoren je za kišne i tmurne dane

admin 07. listopada 2021.

Najjednostavnija igra ikad dolazi u alkoholnom izdanju

Svi smo barem jednom bili u situaciji da nam je za vrijeme dosadnog predavanja prijatelj iz klupe predložio da odigramo igru križić kružić. Ova igra bila je spas za monotona predavanja, a popularnost je stekla zbog svoje jednostavnosti i brzine.

Sve što trebate je nacrtati dvije okomite i dvije paralelne crte te nadmudriti protivnika tako da nacrtate tri simbola u nizu. Svatko ima jedan potez i igra traje u prosjeku manje od minute. Budući da se sve brzo odvija u svega dvadesetak minuta možete odigrati dvoznamenkasti broj partija i skratiti muke za vrijeme predavanja npr. povijesti. Teorije o godini raspada Rimskog Carstva ili opsadi Carigrada padaju u drugi plan, a vi ćete umjesto toga naučiti kako upotrijebiti logiku i taktiku.

Budući da su školski dani davno iza nas vrijeme je da se okrenemo nekim novim i ozbiljnijim igrama, ali kako “svi putevi vode u Rim” tako su i nas doveli do web stranice i proizvoda koji je pokrenuo nostalgiju u nama.

Moderna “Križić kružić” igra dostojna 21. stoljeća u kojem vam ne trebaju papir i olovka (razmišljamo zeleno) dolazi s unaprijed pripremljenom podlogom koja je uvijek spremna. Umjesto crtanja križića i kružića igra sadrži čašice koje služe za obilježavanje polja, a onaj tko izgubi zasluženo pije.

Alkoholni križić kružić ima svoje dobre i loše strane. Loša je ta što će malo tko biti u stanju odigrati više od desetak partija, ali dobro je to što se nakon njih nećete ni sjećati jeste li, i koliko njih izgubili.

Budući da su ispred nas sivi i kišni jesenski dani pomislili smo da bi vas ova igra mogla oraspoložiti i vratiti nostalgiju igranja u školskim klupama.

Možda ova igra nema one čari kao što su trganje sredine iz bilježnice, crtanje okomite i paralelne crte i pažljivo promatranje da nas profesor ne opomene ili istjera iz učionice, ali jedno je sigurno – zabava je zagarantirana.

Pijani križić kružić pronašli smo na Amazonu po cijeni od 13.95$, no sigurni smo da uz malo kreativnosti i vi možete napraviti svoj vlastiti. Bitna je zabava!