FOTO by Birkenstock

Moda

Škicnite novu Birkenstock kolekciju natikača među kojom se posebno ističu modeli s točkicama!

Viktoria Mikulić 20. travnja 2023.

Polka dot uzorak i ove je godine ljetni hit!

BIRKENSTOCK natikače svake su godine sve popularnije. Obuću ovog brenda danas možete vidjeti gotovo posvuda: na gradskom asfaltu, plaži ili u uredu. To je zato što su ove cipele dostupne u različitim bojama, modelima, oblicima i veličinama. BIRKENSTOCK njeguje imidž obiteljskog poduzeća koje kvalitetu svojih proizvoda stavlja iznad svega. Evo nekoliko zanimljivih činjenica o njima:

  • postoji više od 100 različitih verzija najprodavanijih sandala Arizona
  • prodaju svoju obuću u više od 100 zemalja diljem svijeta
  • postoji više od 800 modela BIRKENSTOCK cipela
  • BIRKENSTOCK koristi samo visokokvalitetne sirovine pri proizvodnji obuće
  • otisak stopala u pijesku bio je inspiracija za anatomski oblik podnožja

Nove BIRKENSTOCK natikače u živahnim i pastelnim bojama pun su pogodak za ljetnu sezonu

BIRKENSTOCK je ostavio traga, ne samo u industriji obuće, već i u modnoj industriji u cjelini. Od toga da je doslovno izumio uložak za noge do udruživanja s legendarnim dizajnerima, brend je prešao dug put od svojih prvih koraka. A za marku koja je starija od Sjedinjenih Država, ne očekujemo ništa manje od jedinstvenih modela obuće koji nas nadahnjuju i uvijek podsjećaju na to da uzmemo vrijeme za sebe, trenutke u kojima se osjećamo sputano i opušteno.

Upravo su lansirali novu kolekciju za ljeto 2023. Godine među kojom nas je posebno oduševio točkasti uzorak. Već su proizveli nekoliko modela na istu temu, a sada dolaze s dva nova u kojima je  klasična Arizona uzdignuta do stilskih visina s dodatkom laganog srednjeg potplata EVA platforme.

Uz Arizonu, ne smijemo zaboraviti i na BIRKENSTOCK Madrid, najstarijeg član obitelji, što ga čini pravim klasikom. Lansiran kao “gimnastička sandala” prije pola stoljeća, ovaj jednostavni model s jednim remenom postao je upečatljiv modni favorit. Detalji usklađeni u boji zaokružuju sofisticirani izgled cipele. Gornjište je izrađeno od otpornog sintetičkog materijala Birko-Flor® ugodnog za kožu sa sjajnim lakiranim premazom.

U nastavku donosimo galeriju s 10 chic modela čije su boje uvertira u ljetne dane:

Više detalja potražite putem njihove web stranice!