FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay stolna svjetiljka s nježnim gipsofilama unosi eleganciju u naše domove!

Daria Lovrić 05. lipnja 2023.

Dosad je krasila isključivo vjenčane bukete i svadbene stolove, a sada zauzima glavno mjesto u našem domu

Trend prirodnih materijala ili onima nalik prirodnim sve je prisutniji i popularniji u našim domovima. Oni unose toplinu i uklapaju se u svaki interijer, čak i ako nemate strogo definiran stil uređenja.

Svjetiljka s gipsofilama
Svjetiljka s gipsofilama

Najtraženiji komadi su najčešće napravljeni od prirodnih materijala poput drveta s cvjetnim elementima. Unutar Sinsay asortimana pronašli smo predivnu lampu koja odiše elegancijom i profinjenim dizajnom.

Nježna gipsofila – novi trend u uređenju interijera

Osim što ima drvene elemente koji unose prirodnu notu u vaš dom, unutar staklene kupole kriju se maleni cvjetići nježne gipsofile. Predivna gipsofila osvaja svojim nenametljivim i jednostavnim izgledom koji će se uklopiti u svaki interijer.

Svjetiljka s gipsofilama

Najveće ljubiteljice gipsofile su buduće mladenke koje ovo predivno cvijeće stavljaju u svoje vjenčane bukete, međutim sve češće krase naše vaze u domovima koliko u svježoj, toliko i u sušenoj verziji.

Naime, gdje god postavili ovaj prekrasan primjerak svaka osoba koja uđe u vaš stan ili kuću, nesumnjivo će ga odmah primijetiti.

U ljetnom periodu ćemo najviše vremena provoditi na otvorenom, stoga ćemo ovu lampu postaviti na našu terasu koju smo ukrasili biljkama i dekoracijama u boho stilu. Ako je i vas očarala, svoj primjerak naručite putem Sinsay web trgovine, po cijeni od samo 6,99 € .