FOTO by Sinsay

Moda

Sinsay nudi najbožićnije kapice već od 14,90 kn

Krešimir Šustić 17. studenoga 2020.

Modeli u crvenoj boji s motivima neodoljivih sobova, idealni su za nadolazeće blagdane

Dok se laganim koracima približavamo najhladnijem godišnjem dobu, zimi, trebali bismo krenuti s pripremom stvarčica koje ćemo nositi kako bi se zaštitili od niskih temperatura.

S obzirom na to da ulazimo u adventski dio godine, postoji milijun savršenih mogućnosti koje možemo isfurati kao dobar outfit, kombinirajući upečatljive komade odjeće koji se nalaze u ponudama omiljenih high street trgovina.

54,90 kn

No osim odjevnih predmeta i onih iz svijeta obuće, pažnju valja posvetiti i nezaobilaznim modnim dodacima koji će svakako upotpuniti i zaokružiti naše lookove.

Poznato je da zima vrvi od pregršt accessoriesa koji nam služe kako bi nam pomogli zadržati toplinu, ali i kako bi naše modne kombinacije bile atraktivne i chic.

49,90 kn

Šalovi i rukavice su dio stajlinga bez kojeg ne izlazimo iz naših domova, kao i kape koje osiguravaju da hladnoća ne dopre do naših ušiju.

Brend Sinsay u svojoj kolekciji sadrži mnoštvo zanimljivih primjeraka, a mi smo izdvojili tri neodoljiva koji dolaze u pravom božićnom ruhu.

14,90 kn

Jedan model je klasičan kakvog nosi i sam Djed Božićnjak, ali ovu verziju krasi neodoljivi motiv simpatičnog soba, okruženog snježnim pahuljama.

Tu su i dva izdanja u pletenom izdanju s popularnim coflekom na vrhu, dolaze u crvenoj i zelenoj boji, a također su ukrašeni šarmantnom blagdanskom životinjicom koja s Djedicom juri na Badnje večer kako bismo otvorili poklone.

Cijene im se kreću već od samo 14,90 kuna, što je dovoljno dobar razlog da ih ubacimo u naše privatne kolekcije.