FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay nas je osvojio svojom novom Uskršnjom kolekcijom

admin 01. veljače 2024.

U potrazi za proljetnim ukrasima za dom, pronašli smo neodoljive novitete iz Sinsaya

Već svima dobro znani brand Sinsay opet oduševljava svojom home kolekcijom. U potrazi za dozom proljeća otkrili smo Uskršnje dekoracije koje će unijeti dašak vedrine i topline u vaše domove.

U nastavku vam donosimo naše favorite za proljetnu sezonu 2024.

Uskršnji zečići

Ovi neodoljivi platneni zečići pastelno ružičaste boje idealan su ukras za nadolazeće toplo razdoblje. Sinsay u ponudi ima mušku i žensku varijantu zečića te zečiće s teleskopskim nogama kao i one malo zdepastije.

Za ljubitelje nešto neutralnijih boja u ponudi su zečići u zemljanim tonovima, također u više različitih varijanti. Cijena manjeg zečića od 40 cm je 5,99 EUR dok oni malo veći, visine od 85 cm, koštaju 24,99 EUR.

Za ljubitelje nešto jednostavnijeg dizajna tu su drveni zečići po još pristupačnijim cijenama od 2,49 EUR. U ponudi su muški i ženski zečići većih i manjih dimenzija s crnim detaljima te blijedozeleni zečić s cvijećem. Mi ne možemo odlučiti koji nam je draži!

Osim zečića svih vrsta, boja i oblika, Sinsay u ponudi ima i razne drvene ukrase po vrlo pristupačnim cijenama od 2,99 EUR.

I šećer na kraju.. Drveni patuljci

Zadnjih godina police svih dućana s ukrasima za dom vrve raznim patuljcima bilo u zimskoj ili proljetnoj varijanti, a mi priznajemo da je Sinsay s ovim divnim patuljčićima zaista osvojio naša srca!

Kao i kod zečića, dostupne su varijante za ljubitelje proljetnih boja kao i za one koji više preferiraju minimalizam. Cijena ovih neodoljivih patuljčića je 4,49 EUR.

Ostatak ove čudesne kolekcije pogledajte unutar Sinsay web trgovine, vjerujemo da ćete u ovoj bogatoj ponudi naći nešto što će ovoga proljeća upotpuniti vaš interijer i donijeti vedrinu u vaše domove.

Autor Teksta: Una Lora Banjac