FOTO by Calzedonia

Moda

Simpatične papuče koje su dostojne biti glavne zvijezde na kućnim zabavama

Krešimir Šustić 18. prosinca 2020.

Pleteni model, Mickey i Minnie motivi ili novogodišnje party izdanje

Nadolazeći zimski dani vraćaju nam neke stare muke protiv kojih ćemo se boriti u narednim mjesecima dok se sunce ne pojavi i krene proljeće.

Naravno, riječ je o slaboj cirkulaciji koja kreće od hladnih stopala, koja su čest uzorak prehlada.

119,00 kn

Kako bi pravovremeno reagirali i zaustavili liječenje, potrebno je da se opskrbimo kućnim modnim dodacima koji će boravak u naša četiri zida učiniti što udobnijim i toplijim.

Osim vunenih čarapa, pletenih dekica i cozy komada odjeće za kućne modne kombinacije, neizbježne su i mekane papuče kojima ćemo nadopuniti naš komfy stil.

99,90 kn

Brojni brendovi su se potrudili da nam upravo to omoguće, a mi smo traženjem onih posebnih modela naišli na zanimljivu ponudu robne marke Calzedonia.

Idealne su za kućne partyje u pidžamama, božićni ručak i večeru s najbližim članovima obitelji, kao i za ludi novogodišnji provod uz nekoliko ljudi koji nam najviše znače.

119,00 kn

Klasičan sivi primjerak dolazi nam sa šarmantnim motivom Mickey i Minnie Mousea koji spajanjem čini predivnu romantičnu ljubavnu priču zaljubljenih crtanih likova.

Tu je i bordo proklizavajući par s fluffy detaljima u obliku srca, ali i onaj elegantni s prigodnim natpisom “Time to … Party!” koji će biti glavna zvijezda na dočeku 2021. godine.