FOTO by Instagram @regejean / IMDb

Poznati

Simon Basset & Anthony Bridgerton: “Dečki su se vratili…”

admin 23. lipnja 2022.

Regé-Jean Page komentirao povratak u 3. sezonu serije Bridgerton

Serija Bridgerton na svom je početku iznjedrila nekoliko zvijezda, a Regé-Jean Page koji je glumio u prvoj sezoni, jedna je od najvećih. Engleski glumac (34) glumio je vojvodu Simona Basseta, koji se zakleo da se nikada neće oženiti, ali na kraju ipak nije odolio čarima Daphne Bridgerton.

Bridgerton Regé-Jean Page

Nakon što nas je lik Simona Basseta osvojio, još uvijek dolazimo k sebi od činjenice da ga nismo vidjeli u drugoj sezoni. Nakon druge sezone svi smo željeli odgovor na samo jedno pitanje – hoćemo li Simona gledati u trećoj sezoni?

Bridgerton Regé-Jean Page
Bridgerton Regé-Jean Page

Iako su šanse male, jučer objavljena fotografija Pagea i kolege mu Jonathana Baileyja (Anthony Bridgerton) pokrenula je leptiriće u našem trbuhu, a natpis uz objavu “The boys are back in town” još je više podgrijala atmosferu. Fotografija je snimljena u Italiji a u fokusu su dvije glavne zvijezde serije.

No nastavkom čitanja teksta uz objavu dočekao nas je hladan tuš i sve veselje palo je u vodu.

Ne, ne vraćam se u trećoj sezoni – novine su to izmislile. Ali zato smo kolega i ja imali super druženje uz talijansku kavu i sunce”

Bridgerton Regé-Jean Page

Iako se Page ne vraća u treću sezonu popularne serije, to ne znači da njegovi filmski angažmani nisu u punom pogonu.

Sve što trebate znati o trećoj sezoni serije „Bridgerton“

Ako ste se poželjeli ovog izazovnog glumca “The Gray Man” i “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” su naslovi koje morate staviti na popis stvari za gledanje.