FOTO by imdb

Zabava

Sve što trebate znati o trećoj sezoni serije „Bridgerton“

Daria Lovrić 05. travnja 2022.

Tajanstvena autorica tračerskog biltena Lady Whistledown se vraća...

Otkad se pojavila na Netflixu na Božić 2020. godine, serija „Bridgerton“ postala je veliki hit, pogotovo među ljubiteljicama romantičnih priča. Romani na kojima se temelji serija „Bridgerton“ odvijaju se tijekom ranog 19. stoljeća, a koliku je popularnost stekla serija već vidimo i u modnom svijetu.

U drugoj sezoni ove zarazne serije, u glavnim ulogama su nas zabavljali lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) i njegova vikontesa. Vidjeli smo da je Anthony dosta ciničan kada su osjećaji u pitanju i voli zavesti sve dame koje mu se nađu na putu. Anthony u Bridgertonovoj drugoj sezoni mijenja mišljenje i Kate preokreće njegov život i uvjerenja.

Hoćemo li gledati 3. sezonu?

Yes! S oduševljenjem vas obavještavamo da ćemo gledati treću sezonu. Netflix je još u travnju 2021. priredio veliko iznenađenje za brojne obožavatelje Shondaland showa, otkrivajući da ćemo u svijetu romana Julije Quinn uživati zasigurno još dvije sezone (a možda i 8).

Radnja treće sezone

Dosad, radnja serije vjerno je pratila radnju romana Julie Quinn. Ako se nastavi u tom tonu sljedeća ljubavna priča pratit će zavodnika Benedicta Bridgertona. Treći roman iz serije o obitelji Bridgerton donosi predivnu ljubavnu priču inspiriranu bajkom o Pepeljugi. Najtraženija pozivnica sezone je pozivnica na ples obitelji Bridgerton.

Nezakonita kći grofa od Penwooda, Sophie Beckett, nikad nije bila prihvaćena u pristojnom društvu. Nakon prerane smrti oca, maćeha joj je učinila život težim tjerajući je da radi kao sluškinja. Njezini prijatelji i kolege skuju plan koji će joj omogućiti odlazak na ples obitelj Bridgerton. Tamo upoznaje zgodnog Benedicta Bridgertona i zaljubi se u njega. Kad na satu otkuca ponoć, Sophie mora napustiti plesnu dvoranu, ostavivši samo svoju rukavicu u njegovoj ruci.

S obzirom na to da je izvršna producentica Rhimes potvrdila da u obitelji Bridgerton postoji 8 rođaka i da priča može biti o bilo kojem od njih, možemo samo pretpostaviti da je na redu mladi Benedict.

Tko se od glumaca vraća na male ekrane?

Ako krenemo od pretpostavke da će iduća sezona pratiti priču Benedicta možemo zaključiti da ćemo u toj ulozi opet gledati Lukea Thompsona. Također možemo pretpostaviti da će svoje uloge nastaviti igrati i Daphne te njezina mlađa braća i sestre s obzirom na to da „njihovo“ vrijeme tek dolazi. Simone Ashley (Kate Sharma) podijelila je na Deadline-u da se vraća i da su Kate i Anthony tek započeli svoju priču.

Kada očekivati treću sezonu?

Treća sezona neće započeti sa snimanjem još nekoliko mjeseci tako da nove napete epizode možemo očekivati 2023. godine. Ako iduća sezona bude puštena kao prethodne dvije, možemo ju očekivati u zimskom periodu.