FOTO by Sinsay

Dekor

Sezonu ispijanja ledene kave i frapea otvaramo preslatkim Sinsay šalicama!

Daria Lovrić 20. travnja 2023.

Neodoljivi primjerci uljepšat će proljetna jutra! Želimo ih sve!

Nema ništa ljepše od preslatkog home dekora. Ulaskom u vlastiti dom pokušavamo zaboraviti na sve brige i poslovne obaveze te se opustiti u okuženju voljenih osoba. Kako bi nam ambijent bio što ljepši i ugodniji, uređujemo ga po vlastitom ukusu, inspirirani trendovima.

Sinsay šalica – 5,99€

Ususret svakoj sezoni, kupujemo nekoliko detalja kojima ćemo osvježiti naš životni prostor. Proljeće je u punom jeku i slijedi nam poboljšanje vremena i rast temperatura. Vjerujemo da ćemo već ovog vikenda uživati na terasi ili balkonu ispijajući omiljeno piće.

Kava, čaj, kakao ili čokolada? Ove Sinsay šalice su tu za sve!

Kako bi užitak ispijanja obične ili ledene kave, kakaa, frapea ili nekog drugog pića bio potpun svoj asortiman šalica oplemenite Sinsay novitetima koji će vam odmah izmamiti osmijeh na lice.

Sinsay žličice – 6,99€

Unutar asortimana pronašli smo preslatki ružičasti model koji ima poklopac u obliku šlaga posutog ružičastim mrvicama.

Ipak, naš favorit je šarmantna šalica u obliku krafne posuta šarenim jestivim mrvicama koja dolazi u tandemu s pripadajućim žličicama u zlatnoj boji.

Sinsay šalica – 5,99€

Ovi preslatki setovi idealni su za vikend druženja s prijateljicama dok iz njih ispijate omiljeno piće. Osim za napitke, šarmantni noviteti mogu poslužiti i za posluživanje sladoleda, voćne salate ili hladnih fitness deserata.

Svoje favorite škicnite putem Sinsay web trgovine. Radi svog neodoljivog dizajna vjerujemo da će se rasprodati u trenu!