FOTO by Sinsay

Dekor

Kava, čaj, kakao ili čokolada? Ove Sinsay šalice su tu za sve!

Mia Vodopija 09. prosinca 2021.

Tko nema najdražu šalicu, sada će ju zasigurno imati...

Postoje ljudi kojima ne treba niti kap kofeina kako bi se razbudili ujutro. Baš čudno, je li tako? Postoji puno više onih koji ne mogu pričati s ljudima čim se probude ujutro jer trebaju prvo popiti svoju šalicu kave.

Topla tamna tekućina čiji zamamni i opojni miris vraća u život. Kava će zgrijati i razbuditi i one koji su uvijek pospani. Sigurno već imate svog jutarnjeg suputnika koji će otkloniti negativne emocije zbog preranog ustajanja.

Ako ipak ne želite pretjerivati s kavom tijekom dana ili ako želite napraviti topli napitak nekom od ukućana, šalica voćnog čaja odličan je izbor. Uz limun, med, keksić ili komad kolača, vrijeme čaja postaje malo svečanije i posebnije. Zašto se ne bi malo počastili u ovom zadnjem mjesecu godine?

Za večernja uživanja, gledanje filmova pod dekicom ili ćaskanje s članom obitelji, tu su kakao i topla čokolada. Budite kreativni s njima, poslužite ih sa šlagom, cimetom, razmrvljenim candy cane štapićem ili pospite malo nasjeckanih lješnjaka kako biste postigli savršeni ‘crunch’.

Na stranicama Sinsaya pronašli smo šalice impresivnog dizajna koje će vam izmamiti osmijeh na lice. U galeriji ispod možete pogledati naše odabire najljepših Sinsay šalica za kraj ove godine.

Sinsay šalice su oku ugodne, ali i cjenovno prihvatljive – dati dvadesetak kuna za šalicu zbilja nije trošenje novaca. Uvjereni smo da će vam barem jedna zasigurno zapeti za oko.