FOTO by Sezane

Moda

Sezane kratke hlače – francuski chic uz Jadransko more!

Viktoria Mikulić 12. kolovoza 2021.

Stylish modni komad bez kojeg nam je ljeto nezamislivo!

Francuskinje su nekako oduvijek predstavljale sinonimom za modu. Njihov osebujan stil odijevanja, uspravno držanje i stav odaju dojam prave profinjenosti. One odmalena u sebi imaju modnu osviještenost i svaki njihov look pomno je isplaniran.

Francuski brend Sezane također ima tu crtu u sebi i sve što lansiraju, dolazi s dozom ukusa. Fashionistice diljem svijeta naručuju njihove novitete stoga ne čudi što određene stvarčice u danu nestanu s web trgovine. Zimi nas osvaja njihovo pletivo, dok u ljetnim mjesecima inspiraciju tražimo u šarmantnim uzorcima i veselim bojama.

Za vruće ljetne dane kada nam je svega dosta i samo želimo odmarati dalkeo od silnih obveza, predlažemo jedan odjevni komad bez kojeg ne pakiramo kofer…kratke hlače!

Uvijek ubacimo barem dva tri para koje ćemo nositi preko dana za sve aktivnosti. Sviđa nam se što ih možemo kombinirati na kupaći kostim, uz T-shirte, bluze, topiće. Na Sezane online shop pronašli smo nekoliko elegantnih modela poput traper varijante, cvjetnog uzorka, uskih hlača i bermuda…

Ovi su primjerci rezervirani za sve trendsetterice koje i u najležernijim prigodama žele izgledati božanstveno. Budući da kratke hlače nisu poželjne u poslovnom odijevanju, na godišnjem odmoru možete ih nositi koliko poželite.

U nastavku donosimo galeriju s cijenama: