FOTO by Intimissimi

Odjeća

Sexy Intimissimi bodiji u četiri udarne varijante!

Antonija Andabak 28. studenoga 2021.

Nekako u blagdansko vrijeme više razmišljamo o svojim sexy izdanjima!

Postoje trenuci kada više razmišljate o svom sexy izdanju, a znanstveno je dokazano da je Božić i Nova godina vrijeme kada se to upravo i događa. Postoji i par razloga zašto je upravo tako. Blagdansko razdoblje donosi ujedinjenost među supružnicima, više stvari rade skupa, kvalitetnije provode vrijeme, okruženje je svečanije stoga se i mi želimo potruditi izgledati svježe, lijepo, njegovano i naravno – sexy.

Intimissimi već dugo na tržištu donjeg rublja pobire simpatije pripadnica nježnijeg spola koje redovito prate novitete na njihovoj web stranici i u trgovinama diljem Hrvatske, stoga ih i vesele noviteti, osobito u blagdansko vrijeme. No, jeste li vidjeli divne bodije? Mi smo ostali ugodno iznenađeni doista bogatom ponudom interesantnih bodija pri čemu bi svatko mogao pronaći model za sebe.

Od jednostavnijih varijanti poput beige modela bez čipke, do onih bogato ukrašenih ne samo čipkicom već i cirkonima i uvezenim svjetlucavim materijalom. Nerijetko ovih dana viđamo hrabre žene koje će čipkasti body “isfurati” na traperice ispranog looka i oversized sakoa i složit ćete se, takav izgled nema ništa vulgarnog u sebi, dapače. Pogledajmo samo čipkasti crni body dugih rukava koji se vrlo elegantno može ukombinirati sa suknjom visokog struka, elegantnim hlačama i blejzerom.

Ostali modeli su izrazito seksepilni, stoga se ne možemo odlučiti na onaj koji bismo posebno izdvojili i predstavili. Crveni nas apsolutno oduševljava čipkom na strateškim mjestima te vezanim dijelovima na bokovima te duboko na leđima, vrlo interesantno! Bijeli body dominira čipkom uz vrat te dubokom izrezom u obliku suze dekolteu, dok otraga ima simpatičnu mašnu. Tigrasti body je priča za sebe, te mu sami uzorak daje onaj vatreni sexy štih koji nam svima ponekad treba.

Crveni body s čipkom i vezanim detaljima 340 kn
Crni body s čipkom i točkicama, 510 kn
Body animal uzorka, 390 kn
Bijeli body s mašnom 510 kn

Intimissimi jest u nešto većem cjenovnom rangu no možemo potvrditi da je kvalitetan materijal u pitanju koji će vam služiti godinama.ž