FOTO by Etsy

Dekor

Set čaša u obliku srca idealan je za druženja u mjesecu ljubavi!

Daria Lovrić 16. siječnja 2023.

Pozovite frendice, natočite omiljeno piće i nazdravite jer ste solo!

Svima nam je potrebno žensko druženje, posebice ako se bliži Valentinovo, a vi solirate. Bez brige! Umjesto da žalite što trenutno niste u vezi, slavite ljubav, posebno prema vašim prijateljima.

Naše prijateljice najbolje nas razumiju i ženska druženja naprosto obožavamo. Uz mnoštvo obaveza koje imamo, druženja s njima možda ne možemo organizirati svaki tjedan, međutim možemo se potruditi da ipak budu nekoliko puta mjesečno.

Organizirajte spa day, binganje omiljene serije, igranje društvenih igara ili neku drugu aktivnost i obavezno ih začinite kapljicom gina ili nekim drugim omiljenim pićem.

Čaše u obliku srca idealne za pink gin!

U potrazi za ženstvenim čašama kojima ćemo oplemeniti svoj asortiman posuđa za specijalne prigode, pronašli smo staklene krasotice u obliku srca koje će vaše frendice obožavati!

Set čaša u obliku srca
Set čaša u obliku srca

Set čaša dolazi u pakiranju od 4 komada i u njemu se nalaze dva dizajna u obliku srca. Idealne su za sok, kao i za votku, vino ili gin. Na vama je da izaberete što ćete u njih točiti i kada će vam najbolje poslužiti.

Uz njih ne morate brinuti hoćete li prosuti piće jer imaju nešto uži otvor nego klasične čaše i uz njih dolazi slamka za lakše ispijanje pića.

Za sve kojima trebaju nove čaše ili žele iduće druženje s frendicama podići na viši nivo, čaše iz Etsy web trgovine, pun su pogodak. Cijena za set od 4 čaše sa slamkama iznosi $45.63.