FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Ružičaste čaše u obliku srca idealne za pink gin!

Viktoria Mikulić 03. veljače 2023.

Pozovite svoju BFF, natočite svakoj čašu gina i nazdravite za vaše prijateljstvo...

Kada smo u potrazi za čašama, pazimo na nekoliko stvari. Prvenstveno, težimo tome da budu kvalitetne kako se vršak čaše ne bi okrznuo već prilikom prvog pranja ili dok nazdravljamo s nekime. Ovisno o tome tražite li čaše za svakodnevno korištenje ili one koje ćete posluživati samo u posebnim prilikama, važno nam je da su moderne ili specifične oblikom, bojom, detaljima.

Next nas uvijek iznenadi ponudom home dekora i svakog tjedna u njihovoj web trgovini pronađemo barem jednu sitnicu prema vlastitom ukusu. Danas smo pronašli čaše koje želimo imati u svom domu, iz kojih želimo piti, kao i diviti im se dok stoje u staklenoj vitrini. One oduševljavaju svime, dizajnom i cijenom.

Riječ je o ružičastim čašama u obliku srca koje su idealne za sok, kao i za viski, za vodu ili za gin (štogod vam je draže). Na vama je da procijenite što ćete u njih točiti i kada će vam najbolje poslužiti.

Ove pink čaše idealne su za proslave jer će biti u fokusu gdje god ih postavili. Uz njih ne morate brinuti jeste li dovoljno ukrasili stol jer će plijeniti pažnju čak i na običnom bijelom stolnjaku. Posebno su lijepe kada se unutar njih natoči pink gin ili sok jer još više dolazi do izražaja njihov famozan oblik. Ako želite da dojam bude potpun, dodajte kršku limete.

Za sve kojima trebaju nove čaše ili tek podsjetnik da predugo niste nazdravile s najboljom prijateljicom, čaše iz Next pun su pogodak. U setu dolaze dvije čaše, njihova cijena iznosi 76,00 kuna, a pronaći ih možete OVDJE.