FOTO by IMDb

Film

Scarlett Johansson i Channing Tatum poletjet će do mjeseca…

admin 09. travnja 2024.

Pogledajte trailer za novu romantičnu komediju "Fly Me to the Moon"

Za sve ljubitelje romantičnih komedija, ovog ljeta stiže film u kojem će zasigurno uživati stoga zaokružite 14. srpanj i veselite se jednoj pravoj ljetnoj poslastici.

Scarlett Johansson i Channing Tatum glavne su zvijezde filma kojeg će glumački upotpuniti Jim Rash, Ray Romano i Woody Harrelson, a radnja filma preslikava pozadinu zbivanja lansiranja Apolla 11 na Mjesec 1968. godine.

Foto: IMDb

Radnja filma “Fly Me to the Moon” fokusira se na Kelly Jones (Johansson), marketinšku stručnjakinju zaduženu za poboljšanje NASA-inog imidža. U jednom trenutku nađe se kao odgovorna za komplikaciju jednog od zahtjevnih zadataka koje vodi direktor Cole Davis (Tatum). Kako bi umirila Bijelu kuću, odlučuje inscenirati lažno slijetanje na Mjesec kao drugu opciju u slučaju da misija ne uspije.

Foto: IMDb

Sa Scarlett Johansson i Channingom Tatumom u glavnim ulogama, ovaj film okarakteriziran je kao elegantna komedija/drama, a upravo je izašao i prvi trailer.

Foto: IMDb

Nakon što je u posljednjem nastavku filma “Magic Mike” svojim plesnim pokretima i “bogatim” torzom oduševio brojne fanove, vrijeme je za nešto “smireniju” ulogu u kojoj ćemo viđati manje gole kože.

Nadamo se da nas čeka jedna opuštajuća romantična komedija čija glumačka postava ne bi trebala razočarati i u čijoj ćemo radnji uživati u vrućim ljetnim danima.