FOTO by Reserved

Moda

Saznajte krije li se i vaš favorit među ovih 15 Reserved natikača za ljeto?!

Viktoria Mikulić 25. svibnja 2020.

Dodatan poticaj za kupnju je -25% popusta na sve modele...

Do ljeta je nešto manje od mjesec dana, no vremenska prognoza već nas lagano uvodi u ovo najbezbrižnije godišnje doba koje ove godine s posebnim nestrpljenjem iščekujemo.

Vrući dani zahtijevaju laganiju odjeću i obuću, a kako bi vam olakšali potragu za istom, bacili smo se u pretraživanje fancy modela po super cijenama. U moru ponuda, nekako uvijek prednost dajemo high street brendovima koji lansiraju vješte imitacije renomiranih robnih marki, a da pritom imaju puno povoljnije cijene.

Prošlih tjedana predstavljali smo sve, od sandala na blok petu, slingbacksica, japanki i espadrilla, a sada je vrijeme da vam skratimo muke oko odabira cool ljetnih natikača.

Sinsay sandale na blok petu u boji ljubavi za 149,90 kuna

Na policama brenda Reserved pronašli smo 15 šarmantnih modela za ljetne dane. Od onih jednostavnog dizajna koji su stvoreni za dnevni look do natikača koje su idealne uz večernje kombinacije, vjerujemo da će vam jedne prirasti srcu.

Reserved natikače krase remenčići, trake, mašne te raznovrsni uzorci i boje.

Uz već pristupačne cijene, trenutno na svih 15 natikača možete ostvariti -15% popusta uz KOD: RESERVED25HR. Zavirite u galeriju i saznajte uklapaju li se koje u vaš stil odijevanja:

Za sve detaljnije informacije o Reserved ljetnim natikačama, posjetite njihovu službenu stranicu.