FOTO by Instagram @michaelkors

Moda

Savršene za ljeto u gradu: Šarene Michael Kors torbice nazvane po njujorškom kvartu

admin 28. srpnja 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Mnogima od nas najpraktičnija je ona torba u koju stane sve što nam je potrebno da bismo preživjele dan.

Kad je u pitanju torbica koja se može nositi preko ramena, sigurno biramo ovaj divan SoHo model iz kolekcije Michael Korsa jer izgleda jednako elegantno, moderno i praktično!

Ovaj prelijepa kožna torbica dobila je ime po kultnom susjedstvu New Yorka, a modeli dolaze u neutralnim i šarenim bojama idealnim za vrele dane na gradskom asfaltu.

Ušiveni detalji na prednjoj strani torbice daju joj dozu glamura i elegancije pa je ovaj model idealan za dnevnu varijantu, ali možete ju odlično kombinirati i u večernjim satima, ovisno za koju priliku ju odlučite koristiti.

Ova sofisticirana torba najbolje dolazi do izražaja kada se nosi prebačena preko ramena na suprotnu stranu, a u nju će stati sve vaše svakodnevne stvari bez kojih ne možemo izaći iz kuće.

Michael Kors zna kako iskoristiti sve te divne i trendi šarene nijanse koje će savršeno istaknuti vaš preplanuli ten.Hoće li to biti narančasta poput klementine, trendi boja limete, raskošna plava, strastveno crvena ili nježna boja lavande, izbor je na vama.

Ovaj poznati američki dizajner nije zaboravio na ljubiteljice neutralnih tonova pa tako ovu divnu torbicu možete pronaći u sivoj, kremastoj ili klasičnoj crnoj.