FOTO by Reserved

Moda

Šarmantni vuneni šeširi iz Reserveda štitit će kožu vašeg lica i zimi!

admin 07. ožujka 2021.

Pravi odabir za očuvanje topline i zaštitu od sunca, snijega i vjetra

Šeširi nas uvijek asociraju na ljeto, plažu i jarko sunce. Nosimo ga kako bismo zaštitili lice i glavu od ekstremno visokih temperatura i UV zračenja. No, kada priroda prijeđe u sasvim drugu krajnost, najednom se naš fokus usmjerava na trup; štitimo se toplom odjećom i obućom, a samo lice prijeđe u drugi plan (iako nam kožni problemi misteriozno “buknu” baš po zimi).

Ima li što iritantnije od onog kad se sredimo za zimsku šetnju po gradu s prijateljicom ili partnerom, odjenuti u naš najbolji kaput, dražesne najlonke s uzorkom i šik gležnjače, a snijeg odluči padati praktički horizontalno, ravno nama u oči koje jedva da možemo otvoriti, zbog čega shvatimo da je naša slatka beretka pravo utjelovljenje one stare “čizma glavu čuva, a šubara je krasi”?

Osim u raznim kremama, olakšanje za kožu lica možemo pronaći upravo u – vunenom šeširu! Reserved se ove sezone pobrinuo da više ne škiljimo dok pada snijeg i da naša koža izbjegne štetne UV zrake koje su prisutne i za sunčanih zimskih dana.

U ponudi su dostupni šeširi od 100 postotne vune, što predstavlja pravi odabir za očuvanje topline i zaštitu od sunca, snijega i vjetra.

Crni šešir, naravno, je must-have za postizanje elegantnog looka u svakoj kombinaciji – crveni, bež ili šareni kaput upotpunit će priču od glave do pete.

Ženski šešir – 139,90kn

Šešir u pastelnoj boji koji zrači ženstvenošću.

Ženski šešir – 179,90kn

Bijeli šešir stopit će se sa zimskom čarolijom i zakamuflirati snijeg u nježne svjetlucave kristaliće.

Cjelokupnu ponudu Reserved šešira i ostalih kapa pogledajte na službenoj stranici Reserved trgovine.

Autor teksta: Kristina Čović