FOTO by Etsy

Dekor

Šarmantni Frida Kahlo set za čaj najpoželjniji je proljetni home dekor!

Daria Lovrić 28. travnja 2023.

Ispijanje čaja pretvorite u umjetnost!

Veliki smo ljubitelji kave i početak dana naprosto bez nje ne možemo zamisliti. U koliko god se sati morali ustati, uvijek računamo kako nam treba barem pola sata za jutarnju kavu i sat navijamo prema svojoj omiljenoj aktivnosti.

Frida Kahlo čajnik
Frida Kahlo čajnik

Ipak, u popodnevnim i večernjim satima češće biramo šalicu čaja, posebice u zimskom i proljetnom periodu. Zimi je naš favorit kako bi nas ugrijao i uljepšao cozy trenutke, dok nam u proljetnom periodu pomaže kod detoksa organizma i priprema nas za ljeto.

Probudite umjetnicu u sebi uz šalice s motivom ikone slobode, Fride Kahlo

Kako bi ispijanje čaja pretvorili u umjetnost, svoj asortiman posuđa oplemenite preslatkim čajnikom u obliku Fride Kahlo, jedne od najvažnijih meksičkih slikarica, ali i simbola žena i njihove emancipacije i snage.

Ova preslatki čajnik krase cvjetni detalji u ružičastoj, zelenoj, žutoj i crnoj boji i sastoji se od dva dijela. Sam čajnik ima odvojivi donji dio koji je zapravo šalica i savršen je poklon za sve čajoljupce.

Dekoracije jarkih i upečatljivih boja je sve što nam je potrebno ovog proljeća kako bi naš dom, baš poput prirode živnuo, stoga ne oklijevajte i počastite samu sebe ili dragu osobu ovim šarmantnim setom.

Cijena Frida Kahlo čajnika iznosi $32.27, a možete ga škicnuti putem Etsy web trgovine.