FOTO by Vero Moda

Moda

Šarmantne natikače s mašnom u tri neodoljive boje unose eleganciju u modne kombinacije

Krešimir Šustić 24. srpnja 2020.

Napravljene od brušene kože, a dolaze u boji breskve, camel i nude nijansi

Povoljnije primjerke stvarčica iz svijeta obuće u današnje doba možemo pronaći na svakom koraku u gradu, a to nas posebno veseli jer znamo da proizlaze iz tvornica high street brendova koji su osvojili modni svijet.

Tako za skroz pristojnu količinu novaca možemo obnoviti garderobu, te si priuštiti nekoliko trendi komada koji su aktualni ove sezone i rado viđeni na društvenim mrežama poznatih fashionistica.

Znamo da se ljeti sva pažnja skreće na one otvorene modele koji nam prije svega pružaju udobnost prilikom visokih temperatura, te ne stvaraju dodatni napor.

Najrasprostranjenije su definitivno sandale, koje su ukrašene remenčićima, mašnama i drugim dodacima, no malo finiji primjerci natikača opasno im konkuriraju u tome, te su počeli osvajati srca zaljubljenica u modu.

Modna marka Vero moda, u svoju je ponudu ubacila ljepotice napravljene od brušene kože, koje dolaze u boji breskve, camel i nude nijansi, te su ukrašene nezaobilaznom dekoracijom, mašnom.

Klasičan su primjer kako jedna stvarčica koja je donedavno služila samo kao kućni komad može doživjeti transformaciju, te postati pravi HIT u casual, poslovnim i svečanijim prigodama.

Mogu se nositi uz lepršave haljine, plisirane ili mini suknje, široke ili kratke hlačice, ali se i spojiti s večernjim i svečanijim haljinama, te tako poprimiti elegantnu notu i sjaj.

Cijena im je £35, a svoj par možete nabaviti klikom na LINK i vjerujte nam da ćete se preporoditi već prilikom prvog nošenja.