FOTO by H&M

Moda

Šarmantne H&M slingbacksice u 4 vesele nijanse

Krešimir Šustić 15. svibnja 2020.

Kombinacija slingbacksica i balerinka koja nas je totalno oduševila!

Već neko vrijeme uživamo u sunčanom godišnjem dobu zbog kojega smo iz ormara izvukli laganije komade odjeće i obuće kako bi neometano uživali u danima ispred nas.

Izbor je jednostavan jer posežemo za udobnim i prozračnim materijalima u kojima bez problema možemo obavljati svakodnevne aktivnosti.

24,99 €

Zimske, debele čizme zamijenili smo platnenim tenisicama, sandalama s punom ili blok petom, balerinkama i ostalim poluotvorenim i otvorenim cipelama u kojima možemo hodati golih nogu bez ikakvog tereta.

Jedva smo dočekali da isfuramo najnovije trendove po pitanju obuće i pokažemo svijetu kako to izgleda kada ponosno koračamo sa stilom.

14,99 €

Zadnjih par sezona u trgovinama omiljenih high street brendova pronalazimo razne kombinacije dva različita para, od kojih nas je trenutno najviše oduševio spoj slingbacksica i balerinki.

U potragu za idealnim primjercima zaputili smo se na H&M web shop i tamo pronašli četiri zanosna modela koji nam dolaze u različitim nijansama veselih boja poput pinky, narančaste i tamno žute, a tu je i klasična crna.

14,99 €

Lijepa i elegantna cipela napravljena je od fine brušene kože, a totalno je udobna pošto nema povišenu petu i nosiva u svim prilikama.

U jednom paketu dobijemo i balerinke i sandale koje možemo dodati u casual, poslovni, svečani ili večernji look, a da pritom izgledamo profinjeno.

14,99 €