FOTO by Amazon

Dekor

Šarene čaše za gin i martini naša su najveća ljetna opsesija!

Viktoria Mikulić 02. lipnja 2023.

Jer svi živimo za trenutke kada su sve četiri u zraku, a u rukama omiljeno osvježavajuće piće…

Sezona uređivanja terasa službeno je započela i iako nas svako malo iznenade pljuskovi, mi stavimo svoje ružičaste naočale i zamišljamo da isti ne postoje.

Ukrasni jastučići, lagana dekica, rustikalni namještaj, lanterne i fenjeri, ukrasne biljke i lampice samo su neki od detalja na koje obraćamo pažnju, ne bi li sve bilo savršeno kada u goste pozovemo neke od svojih najdražih prijatelja.

Ako ste u narednim tjednima planirali organizirati roštilj, preko vikenda prirediti vrtni party ili petkom iza posla jednostavno pozvati prijateljice na čašu gina ili martinija te proći sve aktualne teme, dopustite da vam predstavimo šarmantne čaše u raznim bojama, koje svojim dizajnom postaju naša najveća opsesija.

Preslatke čaše za gin idealne za ženska druženja

Iako su svi detalji koje smo ranije naveli iznimno bitni, tijekom nesnosnih vrućina najvažnije je osvježavajuće piće s pozamašnom dozom leda, a u ovim čašama vaš najdraže piće doimat će se još ukusnije.

Riječ je o modelima bez drške savršenom za viski, burbon, margaritu, votku, gin, votku i sok i druga alkoholna pića. Također ove čaše možete koristiti i za sok, sladoled, jogurt ili bilo koji hladni desert.

One dolaze u vintage ruhu, imaju reljefni dizajn i krasi ih čak šest različitih boja postolja. Šareno dno služi kao marker kako bi svatko mogao obilježiti svoju čašu da kasnije ne bi bilo zabune.

Za kraj, ne zaboravite začine za svoje piće i voila, spremni ste za savršena ljetna druženja. Ovaj preslatki set od 6 čaša možete naručiti putem Amazona!