FOTO by Next

Dekor

Preslatke ombre čaše za gin idealne za žensku večer

Daria Lovrić 05. travnja 2022.

Žensko druženje kao terapija uz koju kap gina, omiljena nam je aktivnost

Svima je ponekad potrebno žensko druženje u krugu najdražih prijateljica. One nas najbolje razumiju, savjetuju i stave osmijeh na lice. Uz mnoštvo obaveza možda ne možete druženje organizirati svaki tjedan, ali potrudite se da imate večer za sebe i svoje curke barem jednom mjesečno.

https://www.instagram.com/p/CXyvmA-IEkK/

Uredite prostor, pripremite slastice i napitke i večer može početi. S obzirom na to da je gin jedno od omiljenih ženskih pića pronašli smo neodoljive mermaid čaše za gin.

Next čaše za gin – 199 kn

Osim što moraju biti praktične i kvalitetne, bitno je da čaše dobro izgledaju, a ove izgledaju TOP. Vjerujemo da ćete uz pomoć ovih ljepotica objaviti mnoštvo storyja i uživati sa svojim curama.

Kako bi što više uživale u večeri donosimo vam još par savjeta… Neka vaše piće bude što hladnije. Prije točenja, ohladite čaše u hladnjaku i stavite led skroz do samog vrha. Ne bojte se eksperimentirati s dodacima i začinima. Koristite krastavce, bobice, crni papar ili malo meda. Za sam kraj pripazite na miješanje. Previše mućkanja može oslabiti, razvodniti i zamutiti piće.

https://www.instagram.com/p/CZSVei3s_zx/

Sad kad imate sve što vam je potrebno, pozovite svoje najbolje prijateljice i girls night može početi. Ove predivne čaše možete naručiti u setu od 4 komada po cijeni od 199 kn.