Moda

Sandale iz Bershke od akrilnog stakla nosila bi i Pepeljuga!

Viktoria Mikulić 22. veljače 2021.

Baš poput staklenih cipelica iz kultne bajke, i za ove će sandale mnoge pripadnice nježnijeg spola stajati u redu...

Prozirne cipele od vinila bile su prošlogodišnji hit, koji je preplavio ulice grada. Svaka fashionistica imala je barem jedan par uz sebe, nevezano je li riječ o salonkama sa stiletto potpeticom, sandalama na blok petu i slično. Ove miljenice i danas su na visokoj ljestvici u modnom svijetu, a čini na se da bi iz trendi modela mogle prerasti u nezaobilazan primjerak.

Na prvu izgledaju neprimjetno, no upravo ih materijal od vinila čini efektnima, posebice u kombinaciji s još jednom bojom.

Nama je najposebniji spoj prozirne i bijele, koji smo upravo ugledali u Bershki.

Nove sandale nedavno su stigle na njihovu službenu web trgovinu, a dolaze u prozirnom izdanju s bijelim potplatom. Model na stranici nosi ih uz bijelu haljinu, no ove će se krasotice uklopiti uz još mnoštvo drugih komada. S blok petom od 7 cm, nesmetano ćete u njima koračati satima.

Idealne su za proljetne i ljetne dane, kada ćemo ponovno moći slobodno koračati, a nadamo se i prisustvovati određenim prilikama gdje bismo ih mogli odjenuti. Nadalje, na običnoj subotnjoj kavi ili tijekom šetnje s najboljom BFF, ove će proljetne sandale također plijeniti pažnju.

Po cijeni od 199,90 kuna, ne vidimo zašto ih odmah ne bismo ubacili u virtualnu košaricu. Više detalja o istima možete pronaći OVDJE.