FOTO by Hipnos and Nicte Home

Dekor

Minimalističke šalice u elegantnom izdanju za lijepe trenutke s najmilijima

Daria Lovrić 24. siječnja 2024.

Kako li su samo predivne!

Svaka nova godina donosi i neke nove trendove, pa tako i novosti u uređenju doma. Sivi i depresivan siječanj u punom je zamahu i nakon što smo pospremili božićne dekoracije naš prostor izgleda još tužnije.

Trebat će nam određeni period da se naviknemo na nedostatak lampica i upečatljivih dekoracija, međutim vrijeme je da prigrlimo minimalističke detalje koji je unijeti elegantnu notu u naš ambijent.

Vjerujemo da već imate svoju omiljenu šalicu i da je se ne želite odreći, sigurni da ju tu i tamo možete zamijeniti s nekom drugom.

Kako bi vas inspirirali i pokazali vam koliko minimalistički detalji mogu unijeti veliku promjenu, predstavljamo vam predivan set šalica koje će unijeti dozu elegancije već s prvom jutarnjom kavom.

Idealne šalice za sve one koji satima vole pijuckati kavicu!

Bez obzira volite li tursku, cappuccino, macchiato ili bijelu kavu, uz predivne šalice od porculana u bijeloj boji minimalističkog dizajna ispijanje omiljenoj napitka bit će još dragocjenije.

Upečatljive šalice imaju zapremninu od čak 300-400 ml i krasi ih detalj ženskih usana. Elegantna ručka omogućava lako korištenje i maksimalno uživanje u čarobnoj kapljici vruće kave.

Artemisa šalica
Artemisa šalica

Želite li u svoj prostor unijeti jednostavne i nježne linije svoj set šalica možete naručiti putem web trgovine brenda HIPNOS AND NICTE HOME po cijeni od €31,19.