FOTO by vivre.hr

Dekor

Šalice s motivima Monstera lista za najslađu jutarnju kavu!

Viktoria Mikulić 01. kolovoza 2022.

Nama su se baš svidjele, a kako vama izgledaju?

Monstera je rod od 49 vrsta cvjetnica iz obitelji arum, Araceae, porijeklom iz tropskih područja Amerike. Svojim izgledom plijeni pažnju i ne čudi što je dio mnogih interijer ai eksterijera.

Ova biljka toliko je popularna da je osim kao standardne verzije, možemo primijetiti i kao motiv na mnogim drugim stvarčicama, a osobito na dekoracijama za dom.

Ako ste ljubitelj kave, zasigurno imate i svoju omiljenu šalicu koju držite na strogo čuvanom mjestu i ne dopuštate nijednom ukućanu da pije iz iste. Da, da, znamo da je se ne želite odreći čak ni da vam predstavimo nešto najljepše, ali smo sigurni da ju tu i tamo možete zamijeniti s nekom drugom.

Kava, čaj, kakao ili čokolada? Ove neodoljive šalice su tu za sve!

Kada smo ugledali šalice s motivom Monstera lista, poželjeli smo svoju najdražu šalicu malo staviti sa strane te uživati u ispijanju kave i čaja iz ovog ljupkog dekora. Uz njih stiže i tanjurić u jednakom ruhu.

Ove šalice pronašli smo na web stranici vivre.hr i čak da ne pijete iz istih, izgledaju toliko prekrasno da će predstavljati savršen dekor gdje god ih postavili. Ako vam ne treba šalica za svaki dan, ove krasotice možete nabaviti za posebne prilike te u njima poslužiti kavu kada vam dođu važni gosti.

Ako su i vama jednako prelijepe, pronaći ih možete na vivre.hr u nekoliko izdanja, kao samostalnu šalicu, set koji sadrži šalicu i tanjurić do seta koji se sastoji od 6 šalica i tanjurića.