FOTO by s.Oliver

Moda

s.Oliver haljina s nabranim ramenima, školski je primjer sportske elegancije!

Antonija Andabak 15. veljače 2021.

Bez puno razmišljanja, momentalno stavljamo ovu crnu haljinu u shopping košaricu!

Modne su web stranice preplavljene pastelnim nijansama koje su kao takve unijele dašak razigranosti i šarma u ionako, standardno tamnijim nijansama prošarane kolekcije. Iako tamne, savršeno odgovaraju jesensko/zimskom ugođaju gdje ih ionako preferiramo preslikati i na make up, nokte i modne dodatke.

Jedan modni ulov u tamnoj nijansi, dogodio se među novitetima brenda s.Oliver koji nas u posljednje vrijeme uspijeva ugodno iznenaditi svojom modnom politikom u kojoj jednostavni komadi odjeće izazivaju jednaku pažnju kao i one ekscentrične modne krpice koje “vrište” – primijeti me!

Ovoga puta, svu je pozornost na sebe usmjerila simple midi haljina crne nijanse koja iz sportskog izdanja suptilno prelazi u elegantnu jednostavnim naborima na ramenima koji se ove sezone vraćaju u svojoj svježijoj varijanti!

Za ovu haljinu možemo samo reći da je toliko jednostavna, a toliko wow da je možemo nositi i na posao, obiteljske ručkove ili pak šetnju s prijateljicama sa šalicom kave u ruci.

Haljina će izvrsno poslužiti i za prijelazno razdoblje pri čemu je i više nego dobrodošlo kombinirati je s visokim tenisicama te jaknicom nehajno prebačenom preko ramena, a do tada ćemo je divno uskladiti s gležnjačama i robusnijim zimskim tenisicama.

Accessories poput naušnica odlično će podići kombinaciju, baš poput s.Oliver modela koji je to uspješno napravio upečatljivim naušnicama sa zvjezdicama!

Cijena ove haljine iznosi 525 kuna i možete je, u širokom rasponu brojeva, naručiti OVDJE.