FOTO by Instagram @visitrovaniemi

Putovanja

Ryanair je upravo počeo voziti za Rovaniemi! Otputujte u grad Djeda Božićnjaka po izvrsnoj cijeni!

Daria Lovrić 17. studenoga 2023.

Budžet nam napokon dopušta posjet ovoj magičnoj destinaciji!

Legenda o Djedu Božićnjaku jedna je od najomiljenijih priča koje smo voljeli kao djeca. Uzbudljivo iščekivanje božićnog jutra u kojem će nas dočekati omiljene igračke i slatkiši ispod bora naše je omiljeno sjećanje iz djetinjstva.

Božićno vrijeme je i danas naš omiljeni period u godini. To je vrijeme ljubavi, zajedništva i druženja s voljenim osobama. Vrijeme praštanja, darivanja, ali i putovanja.

Iako na Badnjak i sam blagdan volimo biti u društvu cijele obitelji, u zimskim mjesecima se nerijetko odlučujemo na putovanja. Jedno od najpopularnijih mjesta za zimsko putovanje je Rovaniemi, mjesto gdje se nalazi selo Djeda Božićnjaka.

Moramo priznati da već dugi niz godina istražujemo informacije vezane za ovu čarobnu destinaciju, gledamo slike i videa i maštamo kako bi bilo jednog dana zaputiti se na ovu magičnu lokaciju. Ipak, naš budžet nam to nije dopuštao, barem sve do sada!

PUTOVANJA

Laponija – snježni dom Djeda Mraza i Aurore Borealis

Upravo smo saznali da je Ryanair krenuo voziti za Rovaniemi i našem oduševljenju nije bilo kraja. Prve goste dočekao je sam Djed Božićnjak, a riječ je o letu koji povezuje Milano sa sjeverom Europe.

Naime, trenutno krte u jednom smjeru iznose 83 eura u prosincu, dok su u siječnju još jeftinije, 74 eura. Odlična je vijest da Ryanairov let iz Zagreba do Milana u jednom smjeru košta samo 18 eura u prosincu, dok je u siječnju 15 eura, što bi značilo da će vas ako se odlučite za putovanje karta u jednom smjeru stajati 100 eura, što je puno jeftinije nego da putujete preko agencija.

Smještaj u Rovaniemiju možete pronaći već do 100 eura za noć i to s visokim ocjenama na bookingu.

S obzirom na odličnu i cjenovno prihvatljivu ponudu, od sada možete uživati u skijanju, vožnji saonicama koje vuku haskiji Djeda Božićnjaka ili promatranju polarne svjetlosti u selu Djeda Božićnjaka.