Poznati

Baby Lasagna osvojio 2. mjesto na Eurosongu!

admin 12. svibnja 2024.

Bravo, bravo, bravo, bravo...

Baby Lasagnaosvojio je 2. mjesto na 68. izdanju izbora za najbolju Pjesmu Eurovizije sa svojom već legendarnom pjesmom Rim Tim Tagi Dim. Baby Lasagna “rasturio” je Malmö Arenu i zasluženo osvojio drugo mjesto čiji će plasman odjeknuti diljem Europe!

Baby Lasagna je, nakon polufinalnog nastupa, još jednom rasplesao publiku gdje su svi gledatelji sudjelovali i plesali poznate Rim Tim Tagi Dim pokrete.

Osim Malmö-a sigurni smo i da cijela Hrvatska gori, a kako i ne bi, kad je ovo najbolji plasman u našoj povijesti.

Čestitke i pobjedniku Švicarskoj, ali nama je naš Baby Lasagna pobjednik.

Prisjetimo se kako je naš Baby Lasagna došao do vrha!

Nakon što je Jelena Žnidarić, poznatija pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, objavila da odustaje od ovogodišnjeg nastupa na Dori, priliku za natjecanje dobio je Baby Lasagna.

Do tog trenutka Marko Purišić iz Umaga bio je samo rezerva, a kada je naš Marko prošao u finale Eurovizije, na Instagramu se javila i Zsa Zsa s objavom podrške:

„Nova verzija uzrečice “when life gives u lemons…” je “when life gives u minced meat ili tomatoes, give it to Baby, he’ll make lasagna – and f***ing EVERYONE loves Baby’s Lasagna!

Ovo nije slučajno… ovo je zapisano negdje u zvijezdama…Ovo se očito MORALO dogoditi. Jos je nevjerojatnije iz moje perspektive jer znam koliko se situacija moralo posložiti, da vam bar mogu to nekako opisati, ali mimo toga, Marko, to sto si bio rezerva je trebalo bas tako biti! Ima li bolje price od tog? FILMSKI! To je samo dokaz da kad je nekome nešto suđeno – naci će put! + trud i rad uz to, koji je vidljiv iz svemira – NEMA GRANICE.
@the_baby_lasagna_ , ja vjerujem da je i ova subota zapravo tek početak, rođen si za to, svi to vidimo!!
(ako ćeš uopće i vidjet ovo u hrpi svega, čuli smo se kad si imao manje od 1000 followera, sad si prešao 100 000)

P.S. Ljubomorna sam i na cijeli tim koji imaš! Sve redom mladi, maštoviti, sposobni i bez kreativnih okova i kompromisa koje svi po putu inače vole forsirati. wow, seir do poda!

A vi ljudi, budite prezentni u subotu jer pred nama se upravo ispisuje povijest o kojoj će se pričati desetljećima!

Našem Marku koji je uspio ujediniti cijelu naciju želimo još puno životne radosti i glazbenih uspjeha!

Bravo još jednom i čestitke!!!