FOTO by Instagram @justinbieber

Poznati

Hailey i Justin Bieber zapalili Instagram objavom da očekuju prinovu

Una Lora Banjac 10. svibnja 2024.

Od srca čestitamo sretnom paru!

Slavni pjevač Justin Bieber i njegova supruga, poznata manekenka Hailey Bieber očekuju prinovu! Poznati je par sinoć zapalio Instagram video objavom u kojoj su obznanili da čekaju njihovo prvo dijete.

Objavivši video s njihove obnove zavjeta, Hailey nosi dugu čipkastu bijelu haljinu i veo te ističe njen sve veći trudnički trbuščić.

Dodala je i nekoliko fotografija na kojima stoji s Justinom u polju dok on stoji iza nje stavljajući ruke oko njezina trbuha i time pokazujući njihove iste vjenčane prstene.

Hailey i Justin Bieber u braku su šest godina, a jučer je slavna manekenka objavila da sretni par iščekuje prvo dijete te da je trudna otprilike 6 mjeseci.

Instagram @justinbieber

Prekrasna trudnica i manekenka držala se jednostavnog opisa te je na objavi samo označila svog višegodišnjeg supruga Justina.

Par se vjenčao kod matičara 2018., a veliko slavlje održalo se 2019. godine. Manekenka je tada blistala u vjenčanici pokojnog Virgila Abloha, a proslava je bila luda i nezaboravna.

Obožavatelji slavnog para ne prestaju nizati komentare, a čestitke stižu sa svih strana

“Vrištim”

“Ne mogu vjerovati”

“Ovo je zaista istina”

“Čestitam! Volim vas”

Instagram @haileybieber

30-godišnji pjevač i 27-godišnja manekenka presretni su zbog dolaska prinove, a još su 2021. govorili da žele postati roditelji stoga im od srca čestitamo na tome.

Predivnom paru želimo još puno sreća i uspjeha u novom životnom poglavlju!