FOTO by Sinsay

Moda

Ružičaste sandale na blok petu od 89,90 kuna naša su ostvarena želja!

Krešimir Šustić 15. srpnja 2020.

Ovako dobru cijenu smatramo poklonom za dušu!

Sniženja su se proširila trgovinama, a to je prava prilika da po nižim cijenama upecamo trendi komade i u svoje garderobe unesemo stvarčice iz svijeta mode koje se smatraju must-haveom sezone.

Ljeto nam je u ormare donijelo šarenu igru boja, uzoraka i raznih dodataka koji krase neke od klasika za kojima smo ponovno izgubili glavu, te ih s velikim guštom uvrštavamo u svakodnevna izdanja.

Jedan od onih bezvremenskih su i sandale, pogotovo neodoljivi modeli s popularnom blok petom, koja nam daje retro izgled, ali i ono što nam je najbitnije prilikom hodanja, udobnost.

S obzirom na to da su popusti preuzeli omiljene prodavaonice, izlozi vrve od šarolike ponude primjeraka koji kao da nas pozivaju da odaberemo baš njih i postanemo ponosne vlasnice novog para.

High street brend Sinsay, definitivno nam je uljepšao sredinu tjedna s ružičastim ljepoticama koje se trenutno mogu nabaviti za samo 89,90 kuna, što je i više nego prihvatljivo za naše budžete.

Krasi ih remenčić koji se može fiksirati prema potrebi, a osim što su idealne za poslovne pothvate u kombinaciji sa suknjama ili širokim modelom hlača, bez problema ih možemo spojiti i s trapericama i haljinama za casual ili večernja izdanja.

Nabaviti ih se može u najbližoj poslovnici ili preko web shopa na LINKU.