FOTO by Primark

Moda

Ružičaste čizmice s Minnie Mouse motivima čuvat će najslađa mala stopala od kiše!

Daria Lovrić 07. rujna 2023.

Najslađi par uljepšat će kišne dane!

Mnoge su mame ovih dana u potrazi za novim čizmicama za svoju dječicu. Ozarena lica mališana vratila su se u školske klupe i vrtiće, a kako bi im svaki dan bio što ljepši važno im je osigurati kvalitetnu i udobnu odjeću i obuću.

Dani su sve hladniji i uskoro nas čekaju sve češći kišni dani. Osim što je važno da dječja obuća bude praktična, topla i udobna, važno je i da izgleda stylish i odgovara ukusu onoga tko ju nosi.

Neka djeca, posebice djevojčice, već od malih nogu izražavaju smisao za modu i vrlo im je važno što oblače. Želite li ju iznenaditi, modni komadi s Disney motivima pun su pogodak!

Disney gležnjače s Minnie Mouse detaljem za malene fashionistice!

Primark je naša omiljena shopping destinacija radi koje se često zaputimo u Ljubljanu, posebice kada se spremamo na kupnju dječje robice. Unutar nove jesenske kolekcije pronašli smo preslatke ružičaste čizmice za kišu s motivima vesele Minnie Mouse.

Čizmice se vrlo lako obuvaju, točnije samo se navlače i imaju dovoljno debeli potplat ako vaše dijete slučajno zahvati kišno vrijeme.

Disney motiv smjestio se na prednji dio gležnjača iznad sjajne pastelne podloge od decentnih šljokica, dok stražnju stranu krasi Minnie Mouse natpis i šarmantna mašna.

Vjerujemo da će se rasprodati u tren oka, stoga skočite do najbližeg prodajnog mjesta ili bacite oko na Primark web mjesto i ulovite ovaj šarmantni par po cijeni od $20.