FOTO by Dragon glassware

Dekor

Ružičaste čaše u Barbie izdanju za najbolji pool party s frendicama!

Daria Lovrić 28. lipnja 2023.

Uz ove instagramične primjerke kapljica omiljenog pića bit će još ukusnija!

Barbie lutka je ikonska lutka koju je kreirala tvrtka Mattel. Lutka Barbie prvi put je predstavljena 1959. godine i od tada je postala jedna od najpoznatijih i najprodavanijih lutaka na svijetu.

Barbie set čaša – $161.45

Barbie je poznata po svom stiliziranom izgledu, dugoj plavoj kosi i raznim modnim kombinacijama.

Barbie čaše za martini – $39.99

Ona predstavlja različita zanimanja, interese i stilove odijevanja, pružajući djeci mogućnost da se igraju i izraze svoju kreativnost. Barbie lutke su dostupne u mnogim različitim verzijama i kolekcijama, a sada su popularnije nego ikada.

Barbiemanija je zavladala

Ususret izlasku filma Barbie, ružičasta boja i Barbie motivi ponovno preuzimaju glavnu riječ u svijetu mode, dekora i make-upa, stoga slobodno možemo reći da ljeto Barbiecora službeno počinje!

Barbie čaše za vino – $39.99

Želite li u ljetnom periodu partijati kao Barbie djevojka, svoju proslavu začinite Barbie posuđem efektnog dizajna.

Barbie shooteri – $34.99

Efektan set čaša u Barbie izdanju stiže s potpisom kvalitetnog brenda posuđa Dragon glassware. Primjerke možete kupovati odvojeno ili u setu koji se sastoji od dvije ružičaste čaše za Martini, dvije čaše za vino, para čaša za shootere, para čaša za viski i podmetača.

Barbie podmetači – $34.99

Ove predivne čaše podići će vaš ljetni party na viši nivo i oduševiti vaše prijateljice. Koliko su fotogenične, ne moramo posebno objašnjavati, dovoljno je samo reći da će svojim dizajnom uljepšati vaše Instagram fotke!