FOTO by Sinsay

Moda

Barbiemanija zavladala Sinsayem! Izdvojili smo najljepše primjerke!

Viktoria Mikulić 03. travnja 2023.

Barbie je obilježila naše djetinjstvo!

Svaka od nas barem se jednom u životu htjela osjećati poput prave Barbie, biti bezbrižna i imati svog kena uz sebe, koji će je držati kao kap vode na dlanu.

O da, sve smo mi još odmalena sanjale o prekrasnoj plavoj kosi, vitkoj liniji i princu na bijelom konju. Barbie je zaludila brojne generacije i ovu lutku, ako ne i više njih, imalo je svako kućanstvo. Uz Barbie, tu su bile i neke druge popratne stvari koje smo redovito kupovali, poput haljina za bal, cipela, pribora za kosu, a neki su čak imali i Barbie auto, motor, kuću i stan.

„Come on, Barbie, let’s go party!“ – odjevni komadi i modni dodaci u kojima ćete ti i najbolja frendica provesti cijeli vikend!

Drugim riječima, Barbiemanija je vladala 90-ima, no i dan danas je prisutna među pripadnicama nježnijeg spola.

Barbie je jedna od ikona koja nikada neće izaći iz trenda i baš poput Disney ikona, i ona je čest motiv unutar brojnih kolekcija. Sinsay je upravo lansirao liniju modnih dodataka i odjevnih kombinacija u prepoznatljivoj ružičastoj boji s natpisom Barbie. Ogrtač, neseser za šminku, crossbody torbice, ljetne natikače i kofer samo su nekolicina noviteta koji će oduševiti sve obožavateljice pink nijanse.

Sinsay Kolekcija kojoj ni Barbie ne bi mogla odoljeti

Tu je i ruksak te šilterica u crnoj boji, ako se ne želite previše isticati. U nastavku donosimo galeriju zajedno s cijenama:

Bez obzira odaberete li jedan ili nekoliko komada, s lakoćom će se uklopiti uz vaše proljetne outfite, a ako se spremate na put, uz ovaj kofer bit ćete u centru pozornosti. Ruksak će vam poslužiti za brojne izlete pa čak i treninge, dok će torbice biti vaš primarni modni adut.

Sve modele možete pronaći na LINKU!