Moda

Ružičasta krasotica koja najavljuje živahnu ljetnu sezonu svečanosti!

Viktoria Mikulić 16. svibnja 2023.

Pink haljina vrijedna komplimenata

Barbie roza boja jedna je od najpopularnijih nijansi u ljetno vrijeme. Iako su crna i bijela najzastupljenije boje, ružičasta ima nešto specifično što privlači mase žena diljem svijeta. Upečatljiva i graciozna, pink nijansa savršeno pristaje uz preplanuli ten.

Skrolajući Instagramom, naišli smo na srpski brend odjeće pod nazivom “Love Marine” iz čijih komada pršti ljubav, a koji je prigrlila i poznata pjevačica i trenutna članica žirija “Plesa sa zvijezdama” – Franka Batelić Ćorluka. Nedavno je za event na kojem je predstavila svoju kozmetiku odjenula njihov kombinezon pink boje koji joj je savršeno pristajao.

Pinkish haljina sa srcem uz koju ćemo prštati samopouzdanjem!

To nas je nagnalo da malo dublje istražimo njihovu novu kolekciju unutar koje se moglo pronaći mnoštvo glam komada za ljetne dane, a nas je najviše osvojila mini haljina u Barbie tonu koja je naša mezimica za ljetne dane. Ono što je čini posebnom je veliko srce koje se nalazi s prednje strane.

Mi smo se odmah zaljubili u ovaj tres chic model koji će jednako dobro pristajati plavušama, brinetama i crnkama. Uz ovu stylish haljinu, svakako iskombinirajte sandale i torbicu u nekom neutralnom tonu kako bi ona ipak ostala u centru pažnje. Njezina cijena iznosi 623.21 eura, a više detalja možete pronaći putem njihovog Instagram profila!