Odjeća

Rupičasta off shoulder haljina s potpisom Reserveda izazvala pravo oduševljenje!

Antonija Andabak 02. svibnja 2021.

Jednom riječju - zanosna!

Rupičaste haljine, a i one off shoulder modela, nisu novost na našem tržištu, no htjeli vi to priznati ili ne, i dalje izazivaju jednake reakcije oduševljenja, baš kao i onog dana kada su se pojavile na policama naših trgovina.

Jednu takvu, nestvarno idealnu, pronašli smo u trgovini Reserved i možemo potvrditi da uživo izgleda jednako zanosno kao i na ovoj Instagram fotografiji!

Maxi haljina crne nijanse nipošto ne bi trebala čekati ljeto da je kupite, baš kao što i sami dizajneri ovog chic komada sugeriraju, a lajkovi oduševljenih modnih znalaca, govore u prilog da je upravo fotografija ove haljine izazvala samo pozitivne reakcije poput: “Izgleda tako svježe!”, “Kakva haljina!”, “Jedva čekam da je obučem!”

Crna se nijansa aktivno nosi i ljeti, osobito za vrijeme večernjih šetnji, odlazaka na neformalna druženja kada event zahtijeva elegantan look bez puno truda.

Sve smo te kriterije pronašli u ovoj haljini koja rupičastim materijalom daje onaj tradicionalni štih, a spuštenim ramenima nesumnjivo pomalo zavodljiv dojam što je i poanta nošenja ljetnih haljina!

Haljina je oversized, opuštenog kroja i idealna za nesputana romantična izbivanja iz stana i ugodna druženja. Vi je možete dodatno stilizirati visokim petama, popularnim wedgesicama i remenom kojim ćete istaknuti struk i dati dodatnu lepršavost cjelokupnom izgledu.

Odlučite li se za obične japanke, nećete ni najmanje pogriješiti jer sama haljina i odaje dojam da ste upravo u svom opuštenom ali i zanosnom izdanju!

Cijena haljina iznosi 699,90 kuna što priznajemo, jest malo veći iznos ali razmišljajte da će ovaj model biti aktualan i narednih ljetnih sezona i da se u jedan vječiti komad uvijek isplati uložiti!

Checkirajte je OVDJE ili svoj broj potražite u Reserved trgovinama diljem Hrvatske.